Denna goda middag slängde jag ihop på 20 minuter igår. Perfekt med ett glas rött till.
Kycklinglår med pastasallad och nötter.
Detta recept är för 2 personer:
Krydda och stek 4 kycklinglårfiléer tills de har fin färg. Sänk värmen och lägg locket på och låt de eftersteka i 10-15 minuter.
Koka en näve pasta efter anvisningar på paketet. Skölj av de i kallt vatten när de är klara.
Strimla under tiden en orange paprika, 10 rädisor och en bit vitkål. Blanda samman i en skål.
Blanda ihop 1,5 dl grekisk yoghurt med 1 msk flytande honung. Krydda med salt och peppar.
Vänd ner salladen och den kalla pastan i såsen och rör om.
Servera cashewnötter till.
Om du utesluter pastan och tar med t ex blomkål istället blir det en perfekt LCHF-rätt.
Testa själva vet jag. Och du kommentera gärna här vad du tyckte.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar