Ingredienser: 4 portioner
8 tiramisukex (savoyardikex)
4 msk kaffe
lite rom eller likör
2 byttor kesella vanilj
100 g vit choklad
Gör så här:
4 msk kaffe
lite rom eller likör
2 byttor kesella vanilj
100 g vit choklad
Gör så här:
Förbered 4 portionskoppar eller glas genom att bryta ner kexen i botten.
Fyll på med kaffe (som ska sugas upp av kexen).
Häll på ett par droppar rom eller likör.
Lägg chokladen på en tallrik över en kastrull med kokande vatten.
Rör i chokladen med en gaffel så den smälter.
Vänd ihop den smälta chokladen med vaniljkesellan och fördela detta i glasen.
Toppa med pudrad kakao.
Fyll på med kaffe (som ska sugas upp av kexen).
Häll på ett par droppar rom eller likör.
Lägg chokladen på en tallrik över en kastrull med kokande vatten.
Rör i chokladen med en gaffel så den smälter.
Vänd ihop den smälta chokladen med vaniljkesellan och fördela detta i glasen.
Toppa med pudrad kakao.
Himelskt gott!!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar