måndag 20 maj 2013

Kryddstark kycklingröra i Pitabröd

Insåg nu att det var ett tag sedan sist.
Men jag har haft fullt upp med att serva maken när han byggt ut vår altan. Resultatet blev jättebra, så det var det värt. I helgen var barnbarnen med föräldrar här också och då har man ingen lust att sitta vid datorn.

Idag ska ni få ett jättelätt recept på en enkel middag som passar bra en varm sommardag.



Ingredienser  till 2 personer

4 Pitabröd
2 kycklingfiléer
1 gul lök
1 dl gröna bönor
1 orange paprika
1 burk creme fraiche
Tacokryddor

Gör så här:
Strimla köttet fint, fräs i olja tills det fått lite färg. Tillsätt den grovhackade löken och låt det fräsa tills löken är mjuk. Tillsätt kryddorna och creme fraichen. Låt småkoka 5 minuter. Vänd sist ner bönorna och paprikan i bitar.

Fyll pitabröden med kycklingröran och ät en god sallad till.

Enkelt och lätt, kan varieras i det oändliga.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar